Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

sâmbătă, 29 septembrie 2018


Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 29.09.2018





Gândul pozitiv al zilei

”După cum voi detalia în capitolele următoare atât de mulţi dintre noi ducem nişte vieţi limitate nu pentru că aşa trebuie, ci fiindcă aşa credem că trebuie. Dar am luat-o înainte. E suficient să spun că după patru luni în paradis, după ce predasem într-un mod care îmi clarificase felul de a înţelege şi de a vedea celulele şi lecţiile pe care acestea le dau oamenilor, eram deja pe drumul către un mod de a înţelege Noua Biologie care lasă în urmă defetismul programării genetice şi parentale, împreună cu darwinismul, în-care-supravieţuieşte-cel-mai-puternic.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Era o vreme, cititorule, în care îi înfieram pe oamenii care își adaptau discursul, conversația și comportamentul la nivelul fiecărei persoane cu care vorbeau. O consideram pe vremea aceea manipulare, șmechereală, făcătură. Ei, am ajuns la concluzia că acest lucru este necesar atunci când ai scopuri nobile pentru îndeplinirea cărora trebuie să formezi un grup având aceleași interese. 
Sigur, aici comentariile pot fi diverse și eu te invit să le vezi doar pe cele care aduc evoluție.

Așadar, astăzi sunt recunoscător și mulțumesc tuturor celor care știu să își caute acele grupuri prin activitatea cărora pot produce și creșterea personală, pe lângă cea colectivă.

Așa să fie!
Acum!


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”De fiecare dată când se confruntă cu nevinovăția eul o va ataca pentru că nevinovăția e păcatul cel mai mare la adresa sistemului de gândire al eului. Dacă ești nevinovat înseamnă că ești și fără de păcat, iar dacă ești lipsit de păcat eul nu există. O frază din text spune: ”Pentru eu nevinovații sunt vinovați.”, nevinovăția fiind un păcat la adresa poruncii eului: ”Fii vinovat!”. Dacă ești nevinovat te faci vinovat de nevinovăție. De aceea l-a ucis lumea pe Isus, de pildă: ne învăța că suntem nevinovați și a trebuit să fie ucis pentru că hulea eul.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală în cursul de miracole”


Citatul zilei

”Această metodă dă rezultate cu totul minunate și este ușor de înțeles pentru ce. Într-adevăr, urmând recomandările mele nereușita totală nu este posibilă decât cu cele două categorii de persoane despre care am vorbit mai sus și care, din fericire, reprezintă un proces de  vreo 3%. 
Dacă însă s-ar încerca vindecarea așa deodată, fără explicații, fără experiențele preliminare ce au ca scop să îndrume pacientul spre acceptarea sugestiei pentru transformarea ei în autosugestie, nu se poate avea succes decât cu persoanele deosebit de sensibile care în realitate sunt destul de rare. Însă prin obișnuință oricine poate ajunge deosebit de sensibil la sugestie. Dealtfel, aducația prealabilă pe care o preconizez se poate face în câteva minute.”
Emil Coue - ”Autougestia”



Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.




Pe mâine!



Gabriel Katona

Namaste!



P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu