Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

luni, 21 ianuarie 2019

CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A TRĂI O VIAȚĂ FĂRĂ CONFLICTE?

Mesajul zilei de azi, Luni, 21.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”Astfel, ajungem din nou la ardeii din sandvişul nostru cu pâine cu unt şi măsline. Multe proteine canal au forma unei sfere strâns înfăşurate care seamănă cu măslinele umplute cu ardei din ilustraţiile noastre. [...] Atunci când sarcina electrică a proteinei este modificată proteina îşi schimbă forma iar această schimbare creează un canal care se deschide prin centrul proteinei. De fapt, proteinele canal sunt ca două măsline într-una singură, în funcţie de sarcina lor electrică. În modul activ structura lor seamănă cu o măslină fără ardei care are o poartă deschisă. În modul inactiv forma proteinelor
seamănă cu o măslină umplută cu ardei, care rămâne închisă faţă de lumea din afara celulei.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Ca să trăiești o viață fără conflicte îți recomand următoarele lucruri foarte-foarte simple:
1. Setează-ți mintea să rămână calmă indiferent ce afli, indiferent ce ți se spune și indiferent de ce fel de vești primești din mediul exterior;
2. Fii atent ce alegeri faci - în cele din urmă, dacă ar fi să atribuim cuiva o vină, victima este  cea vinovată că a fost violată, accidentată sau bătută, pentru că ea a ales să fie acolo la acel moment;
3. Dacă ai găsit o rețetă bună pentru ceva atunci păstreaz-o;

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care își fac un scop din a avea o viață simplă și fac tot ceea ce este posibil pentru a-și atinge acest scop.

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum să îți trăiești viața fără conflicte

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038



În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”Ultima parte a Capitolului 15 a fost pusă pe hârtie în noaptea de Anul Nou. Isus sugerează în ea o hotărâre pentru Noul An - aceea de a face ”anul acesta să fie altfel, făcându-l să fie întru totul la fel”. Dacă vezi totul fie ca o expresie a iubirii, fie ca un strigăt după iubire, vei reacționa întotdeauna în același fel: cu iubire.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”După ce a terminat cu fiecare Coue le cere să deschidă ochii și adaugă: ”Ați auzit sfaturile pe care vi le-am dat. Ei bine, ca să se transforme în ceva real iată ce trebuie să faceți: în fiecare dimineață în clipa deșteptării și în fiecare seară înainte de a adormi închideți ochii și fără a căuta să vă fixați atenția să vă spuneți, destul de tare ca să vă auziți vorba, și numărând pe o sfoară cu 20 de noduri această frază: ”Din toate punctele de vedere, în fiecare zi, sunt din c eîn ce mai bine.” ””
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu