Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

sâmbătă, 5 ianuarie 2019

O VIAȚĂ REUȘITĂ - CUM REZOLVI EFICIENT TRIUNGHIUL MINTE-CORP-SUFLET? - Episodul 1

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 05.01.2019






Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.

Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”Cum se încorporează în unt proteinele integrale de membrană? Să ne amintim că proteinele sunt compuse dintr-o coloană vertebrală lineară, asamblată din aminoacizi legaţi Din cei douăzeci de aminoacizi diferiţi, unii au molecule polarizate, atrase de apă, iar alţii au molecule hidrofobe, nepolarizate. Atunci când o regiune din coloana vertebrală a proteinei este formată din aminoacizi legaţi cu molecule hidrofobe, acest segment din proteină caută stabilitate, găsind un mediu atras de ulei, cum ar fi nucleul de lipide al membranei...”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Toți oamenii sunt făcuți din acest triunghi minunat: corp-minte-suflet. La nașterea în condiții normale aceste trei părți se află într-o relație perfectă, în echilibru natural ideal.

Ca să înțelegi cum să faci să obții rezultate maxime din colaborarea minte-corp-suflet este important să înțelegi cum funcționează ele împreună.
Mintea este cea care le conduce pe celelalte două - suflet și corp. Corpul și sufletul reacționează la comenzile date de către minte. Când comenzile minții sunt de creștere, pozitive, de evoluție atunci rezultatele sunt minunate: corpul crește, omul gândește eficient, corpul este perfect sănătos, sufletul este bucuros. Când comenzile minții sunt de descreștere, negative, de necredință atunci rezultatele sunt dezastruoase: corpul scade, omul începe să aibă probleme cu funcționarea minții, corpul se îmbolnăvește, sufletul este trist.

Ce înseamnă ”comenzi”? Comanda este fiecare gând care pleacă din minte. Atunci când ai un gând în care crezi că este adevărat, credința generează în suflet o emoție care validează gândul și în corp o senzație care confirmă creația. De ce creație? Pentru că singur gândul deja a creat ceva: o emoție a sufletului și o stare a corpului. În momentul în care gândul din minte pleacă spre cineva el duce împreună cu el emoția sufletului și starea corpului. Și toate acestea trei - gând, emoție, stare - sunt transmise mai departe, către cel/cea cu care vorbești.

Va urma...

Pentru un program personalizat, al tău, despre cum să acționezi eficient acest triunghi în scopul unei vieți sănătoase

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.

www.topcoaching.ro

Gabriel Katona

0753 639038


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”Ambele moduri de a mă apăra sunt de fapt moduri de a te face să te simți vinovat pentru ce ai făcut. La rândul ei, încercarea mea de a te face să te simți vinovat constituie un  atac pentru care mă voi simți vinovat. Iar faptul că îți impun o vină, când deja te simți vinovat, urmează să îți întărească vinovăția. În momenutl în care vinovăția ta se ciocnește de a mea ni le întărim reciproc, condamnându-ne amândoi și mai tare la închisoarea vieții în care trăim.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Celui de-al treilea: ”Oricare ar fi leziunile din ficatul dumitale organismul face el ceea ce trebuie pentru a le micșora zilnic tot mai mult; și cu cât aceste leziuni se vor cicatriza mai repede, cu atât simptomele de care suferi vor scădea mereu, până la dispariția totală. Prin urmare, pune-ți în cap că ficatul dumitale funcționează din ce în ce mai normal, că nu mai produce o fiere acidă ci tot mai alcalină, și care se scurge în intestin așa cum trebuie pentru o bună digestie.” ”
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu