Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

vineri, 4 ianuarie 2019

DE CE TE DOARE CORPUL? - CUM TE VINDECI DE BOLI?

Mesajul zilei de azi, Vineri, 04.01.2019






Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.

Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”Măslinele din sandvişul nostru sunt partea cu adevărat ingenioasă din membrană. Aceste proteine permit transportarea substanţelor nutritive, a reziduurilor şi a altor forme de „informaţie" prin membrană. „Măslinele" proteine nu lasă orice moleculă să intre în celulă - ci doar pe cele necesare pentru funcţionarea, fară probleme, a citoplasmei. În sandvişul meu măslinele reprezintă proteinele integrale de membrană (PIM). Aceste proteine se incorporează în stratul „unt" al membranei, aşa cum am pus eu măslinele în ilustraţie.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Ce faci atunci când ești bolnav? Cum te vindeci?
Soluțiile sunt trei și este bine să le utilizezi pe toate, în același timp:
1. du-te la doctor și ia-ți medicamentele prescrise de el;
2. citește dicționarul care explică în detaliu cauzele emoționale ale tuturor bolilor;
3. folosește autosugestia de vindecare.

Există acest dicționar în care vei găsi explicațiile emoționale ale tuturor bolilor. Indiferent că ne referim la boli de piele, boli ale sistemului osos sau boli ale organelor interne, toate bolile sunt explicate în acest dicționar.

Mai mult, dicționarul oferă și soluții la vindecarea acestor boli tot prin lucru mental și emoțional. Te invit să îți cumperi acest dicționar, să vezi care sunt cauzele bolii tale (dacă ai) și să te vindeci pornind de la informațiile din acest dicționar.

”Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor. Cauzele subtile ale îmbolnăvirilor” - Jacques Martel

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor să știe ce se află dincolo de cercetările științifice și au credința că totul funcționează! Pentru sănătatea lor și a celor din jurul lor.

Așa să fie!
Acum!


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”Mesajul pe care ți l-aș transmite atunci ar fi următorul: datorită lucrului groaznic pe care mi l-ai făcut, acum sufăr. E felul meu de a-ți spune că trebuie să te simți cât de vinovat pentru ce ai făcut. Cealaltă posibilitate, prin care voi face același lucru, este să te atac la rândul meu. Te-aș insulta în fel și chip, spunându-ți: ”De unde până unde mă insulți așa? Tu ești de fapt cel rău, etc”. ”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Celui de-al doilea: ”Stomacul dumitale funcționează rău, este cam dilatat. Ei bine, după cum îți spuneam adineauri, începând din acest moment funcțiile aparatului dumitale digestiv se vor face din ce în ce mai bine; și adaug: dilatația va scădea cu încetul. Organismul dumitale va reda stomacului, în mod progresiv, elasticitatea și puterile pierdute și astfel își va relua forma lui inițială, executând mai ușor mișcările necesare trecerii alimentelor.”
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu