Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

marți, 29 ianuarie 2019

CREDINȚA TA - UNDE ESTE?

Mesajul zilei de azi, Marți, 29.01.2019






Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,



Gândul pozitiv al zilei

”După ce am înţeles cum funcţionează proteinele integrale a trebuit să trag concluzia că funcţiile îndeplinite de celulă sunt modelate, în principal, de interacţiunea acesteia cu mediul şi nu de codul ei genetic. Fără îndoială că tiparele de ADN stocate în nucleu sunt nişte molecule remarcabile, care s-au acumulat de-a lungul a trei miliarde de ani de evoluţie. însă pe cât de remarcabile sunt aceste schiţe de ADN ele nu „controlează" operaţiunile celulei. În mod logic, genele nu pot pre-programa viaţa unei celule sau a unui organism deoarece supravieţuirea celulei depinde de capacitatea de a se ajusta
dinamic, la un mediu care se schimbă în permanenţă.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Ghici care este cel mai important lucru în viața ta, pentru a avea o viață reușită?
Exact: credința!

Ce înseamnă credința pentru viața reușită?
Înseamnă să crezi în ceea ce faci. Această credință poate porni din tine, poate porni din Dumnezeu, din Buddha, din Mohammed sau din orice altă zeitate vrei tu. Important este să o ai.
Înseamnă să ai convingerea că vei reuși.
Înseamnă să ai certitudinea că vei reuși.
Asta este credința!

Dacă e să asimilăm viața cu o casă atunci credința este fundația casei. Și totul depinde de modul în care construiești fundația. Căci pe ea clădești mai departe toată casa!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care pornesc viața de la credință, nu de la altceva! Și asta ne va duce pe toți acolo unde merităm să ajungem.

Așa să fie!
Acum!

Pentru a afla unde este credința ta și cum să o folosești

sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038



În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

R: Este o întrebare foarte bună. Henri Nouwen, profesor la Yale, povestea odată că era mereu întrerupt când vroia să își vadă de treabă, până când și-a dat seama că întreruperile erau de fapt treaba lui. Unul ca mine, care pare să fie întrerupt mereu, găsește în aceste întreruperi o lecție foarte utilă. Să încerc să vă dau câteva lămuriri.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

Întrebare: cum să nu te gândești la durere când suferi?
Coué: să nu-ți fie teamă de a gândi la durerea ce te chinuiește; dimpotrivă, trebuie să te ocupi de ea, însă numai pentru a-i spune: ”Nu-mi este frică de tine.” Dacă un câine se repede lătrând la dumneata privește-l drept în ochi și nu te va mușca; dar dacă îți este teamă de el, dacă îi întorci spatele, îndată îți înfige colții.”
Emile Coué - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona



P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu