Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

miercuri, 30 ianuarie 2019

ESTE NECESAR SACRIFICIUL PERSONAL?

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 30.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,



Gândul pozitiv al zilei

”Funcţia membranei de a interacţiona „inteligent" cu mediul, pentru a produce comportamente, face ca aceasta să fie adevăratul creier al celulei. Să supunem şi membrana la acelaşi test pe care l-am aplicat nucleului. Atunci când distrugem membrana celulei aceasta moare aşa cum am muri şi noi dacă ni s-ar îndepărta creierul.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Conform DEX (Dicționarul Explicativ al Limbii Române) sacrificiul este:
”1. renunțare voluntară la ceva (prețios sau considerat ca atare) pentru binele sau în folosul cuiva; jertfă, jertfire de sine (din devotament, din abnegație);
2. manifestare religioasă rituală realizată de către preoți în numele credincioșilor și exprimând prin ofrande speranța atragerii sau îmblânzirii zeilor nefavorabili.”

În acest mesaj vreau să mă refer la definiția de la numărul 1.
Scopurile nașterii umane sunt, în ordinea importanței, următoarele:
1. evoluție biologică - omul este proiectat astfel încât să perpetueze specia și este dator să facă asta;
2. evoluție mentală - este consecința scopului primordial, de la numărul 1;
3. evoluția spirituală - este consecința scopului secundar, de la numărul 2.

Cu alte cuvinte, ești programat prin subconștient să parcurgi aceste trei scopuri. Doar de tine depinde ce faci mai departe, după ce te naști. Astfel, omenirea are posibilitatea de a alege direcția în care vrea să meargă: evoluția speciei sau distrugerea speciei; evoluția personală sau distrugerea personală.

Prin urmare, fiind programat pentru evoluție, tu ești dator să te bucuri de ceea ce trăiești, de această viață. Ori dacă alegi calea sacrificiului îți va fi imposibil să faci acest lucru. Deoarece sacrificiul înseamnă anularea bucuriei de a trăi. Este imposibil să te sacrifici și să fii bucuros făcând asta. Pentru că sacrificiul înseamnă că tu renunți la ceva. Ori bucuria vieții înseamnă acumulare. Renunțarea înseamnă tristețe.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care realizează că viața prin sacrificiu este inutilă, din toate punctele de vedere, și poate fi înlocuită cu altceva, mult mai util.

Așa să fie!
Acum!

Pentru a afla sensul și detaliile sacrificiului

sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038



În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”Răspunsul depinde de fapt de felul în care crezi că trebuie să îți petreci ora respectivă: fie crezi că e obiectivul tău, fie crezi că e obiectivul lui Dumnezeu în privința ta. O posibilitate ar fi aceea că lucrul care trebuie făcut în timpul orei respective nu trebuie să ia tocmai o oră. Poate că nu trebuie făcut chiar deloc. Și poate că persoana care te întrerupe este mai importantă decât treaba respectivă. Poate că amândouă sunt importante. Poate că treaba trebuie dusă la bun sfârșit și poate că persoana respectivă are nevoie de o expresie a iertării.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

Întrebare: Dar dacă vreau să plec?
Coué: Pleacă!
Întrebare: Cum să realizăm ceea ce dorim?
Coué: Repetând mereu ceea ce dorești, de pildă: ”câștig încredere în mine” și o câștigi; ”memoria mea se îmbunătățește” și se va îmbunătăți; ”devin cu totul stăpân pe mine” și devii. Dacă însă îți spui contrariul atunci contrariul se va realiza.”
Emile Coué - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona



P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu