Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

sâmbătă, 26 ianuarie 2019

CUM RECUNOȘTI ADEVĂRATUL ”VREAU” DIN TINE? - O POVESTE PENTRU TINE

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 26.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”Sarcina negativă de sub membrană este cunoscută sub denumirea de potenţialul membranei. Desigur lipidele, adică partea de „unt" a membranei, nu lasă atomii încărcaţi negativ să treacă de barieră, astfel că sarcina din interior rămâne negativă.
Sarcina pozitivă din exteriorul celulei şi sarcina negativă din interiorul ei fac ca celula să fie, esenţialmente, o baterie auto-reîncărcabilă, a cărei energie este folosită pentru a alimenta procesele biologice.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Sunt convins că până acum ai zis ”vreau” de cel puțin o mie de ori în viața ta: vreau un copil sau vreau un televizor sau vreau o mașină sau vreau o slujbă bună sau vreau să merg în excursie în cutare loc sau vreau să fiu fericit sau vreau să fie cald sau vreau să iubesc sau vreau să am mulți bani sau vreau să am o viață liniștită sau vreau un partener minunat sau vreau ... vreau... vreau... Și totuși, viața ți-a dat altceva decât ai vrut. Cum vine asta?

Care este acel ”vreau” adevărat din tine? Care este acel ”vreau” care te împinge înainte către rezultatul dorit? Cum îl recunoști pe acel ”vreau” care îți garantează finalul fericit?

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor învăța că ”vreau” înseamnă să faci tot ceea ce este omenește posibil pentru realizarea dorinței. Altfel este orice altceva decât ”vreau”!

Așa să fie!
Acum!


Pentru a afla povestea care te ajută să îți identifici ”vreau”-ul tău

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”Absolut fiecare problemă pe care o dorim exclusă din viața noastră și o vedem într-o persoană este de fapt dorința secretă de a exclude din noi o parte din vinovăția noastră ca să nu trebuiască să ne desprindem de ea. Iată ce atracție are vinovăția pentru eu.
Cel mai bun mod de a ne păstra vinovăția este să îi dăm altuia în cap. Ori de câte ori suntem tentați să o facem Cursul ne spune că există cineva care ne va bate pe umăr și ne va spune: ”Frate, mai alege încă o dată!” Iar de ales avem întotdeauna între a ierta și a nu ierta.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Coué la Paris în Octombrie 1918 și în Aprilie 1920 - Însemnări ale Doamnei E. Leoti)
Lăsând la o parte numeroșii bolnavi de tot felul care au văsut durerile lor scăzând și chiar dispărând sub influența binefăcătoare acțiuni a lui Coué vom cita numai câteva învățăminte formulate de el în acest oraș, ci diverse ocazii.
Întrebare: De ce eu, cu toată credința și rugăciunile către Dumnezeu și cu toate că practic metoda dumneavoastră nu obțin rezultate mai bune?
Coué: Pentru că, probabil, în adâncul dumitale mai există o îndoială inconștientă sau pentru că practici metoda cu efort. Ori reține că efortul vine de la voință și când voința este în joc intră și imaginația; dar mult mai degrabă în sens opus, de unde urmează că ajungi tocmai la rezultatul contrar celui căutat.”
Emile Coué - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu