Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

miercuri, 23 ianuarie 2019

CUM REZOLVI CONFLICTELE CU PARTENERUL TĂU DE CUPLU? - Episodul 1

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 23.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”Activitatea unui tip anume de canal - ATPaza natripotasică - merită o atenţie specială. Fiecare celulă are sute de astfel de canale incorporate în membrană. Împreună activitatea lor foloseşte aproape o jumătate din energia organismului nostru, în fiecare zi. Acest canal se închide şi se deschide atât de des încât seamănă cu uşa rotativă a unui magazin universal într-o zi de mari reduceri. De fiecare dată când se roteşte acest canal el transportă trei atomi de natriu, încărcaţi pozitiv, afară din citoplasmă şi, în acelaşi timp, lasă în citoplasmă doi atomi de potasiu din mediu, încărcaţi pozitiv.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Înainte de a rezolva toate conflictele cu partenerul tău de cuplu trebuie să afli răspunsul la întrebarea: ”Partenerul meu stă cu mine din interes sau din iubire?”. De ce este asta important pentru viitorul relației voastre? Pentru că în cazul în care partenerul tău stă cu tine din interes (și voi scrie mai jos ce înțeleg prin ”interes în relațiile de cuplu”) atunci vei avea mereu conflicte cu el. Și va trebui să te întrebi cât timp vei mai avea răbdare să le suporți. Pentru că va fi imposibil să le mai suporți mulți ani de acum încolo! La un moment dat balonul se va sparge. Și cu cât mai târziu se va sparge cu atât te va durea mai tare iar implicațiile spargerii vor fi mai mari și mai greu de suportat!

Interes în relațiile de cuplu: preocupare de a obține un avantaj, un succes, un profit.

Cu alte cuvinte, o persoană care stă în cuplu cu alta din interes o face pentru unul sau mai multe dintre următoarele motive: pentru că partenerul are mulți bani, pentru că cealaltă persoană îi dă voie să facă ce vrea, pentru că cealaltă persoană este supusă, pentru că vrea să schimbe situația socială, pentru că vrea să schimbe zona de locuit (un oraș mic pentru unul mai mare), pentru că vrea o imagine și o poziție socială mai bune, pentru că îi este greu să crească singură copiii.

Va urma...

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care își iau ”inima în dinți” și își evaluează motivele rămânerii în cuplu pe baze reale, autentice și valabile. Pentru ca mai apoi să poată decide spre un viitor plăcut, meritoriu și dedicat.

Așa să fie!
Acum!


Pentru detalii despre cum să îți evaluezi relația de cuplu

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038



În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”Iertarea înseamnă că privesc dincolo de întunericul atacului tău și îl văd, în schimb, ca pe un strigăt după lumină. Aceasta este viziunea lui Cristos iar obiectivul Cursului de miracole este acela de a ne ajuta să întâmpinăm fiecare situație și fiecare persoană din viața noastră, fără excepție, cu această viziune. A face până și o singură excepție înseamnă a spune că există o parte din mine pe care vreau să o țin învăluită în întunericul vinovăției și veșnic neeliberată de lumină.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Cuvintele ”din toate punctele de vedere” fac inutilă orice autosugestie particulară. Această autosugestie generală trebuie făcută în chip simplu, copilăresc și cât se poate de mecanic, adică fără nici un efort. Cu acest procedeu o facem să pătrundă în chip mecanic prin urechi în inconștient, unde odată intrată reglează și activează acțiunea acestuia. Această metodă trebuie urmată toată viața, fiind un tratament și curativ și preventiv”.
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu