Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

vineri, 25 ianuarie 2019

ȘI CE DACĂ IESE ALTFEL DECÂT TE AȘTEPȚI?

Mesajul zilei de azi, Vineri, 25.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”Iată cum reuşeşte ATPaza natri-potasică acest truc. Fiecare rotaţie a ATPazei natri-potasice scoate afară mai mulţi ioni pozitivi decât lasă să intre în celulă - şi există mii de astfel de proteine în fiecare celulă. Pe măsură ce aceste proteine trec prin sute de cicluri pe secundă, interiorul celulei se încarcă negativ, pe când exteriorul se încarcă pozitiv.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Să presupunem că vrei să vinzi ceva cuiva (în realitate faci zilnic vânzare, indiferent că realizezi asta sau nu - pentru detalii mă poți contacta și îți argumentez). Și te aștepți ca persoana cu care discuți să cumpere. Să presupunem că ea refuză să cumpere! Ce faci mai departe?

În primul rând îți recomand să te ferești să îți creezi așteptări. De fiecare dată când rezultatele vor fi sub așteptările create, mintea și sufletul tău vor avea de suferit. Și după o anumită perioadă de timp suferințele minții și sufletului se vor manifesta în corpul tău sub formă de boală.

În al doilea rând trebuie să îți păstrezi atitudinea pozitivă de la începutul vânzării. Dacă după fiecare persoană care te refuză tu cazi pe jos atunci înseamnă că:
1. ai pornit cu atitudinea nepotrivită, sau
2. vrei să vinzi ceva ce cunoști prea puțin, sau
3. ambele de la 1 și 2 de mai sus.

Deci, în concluzie, presupunând că îți place ceea ce vinzi și cunoști foarte bine ceea ce vinzi fii perseverent și fă asta în continuare, la fel de pozitiv, indiferent câte răspunsuri negative primești.

Mulțumesc și sunt recunoscător celor care sunt conștienți că perseverența alături de cunoștințele potrivite îi pot conduce spre rezultate extraordinare pentru fiecare dintre noi.

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum să îți păstrezi perseverența

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038



În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”... Felul în care îi privim pe ceilalți oameni din viețile noastre este felul în care ne privim pe noi înșine. De aceea, cei mai dificili și mai problematici sunt cel mai mare dar pentru noi, pentru că - dacă ne putem vindeca relația cu ei - nu vom face decât să ne vindecăm relația cu Dumnezeu.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Coue mai adaugă: ”Dacă până acum, când nu știați cele citite aici, era explicabil să vă faceți autosugestii inconștiente rele de acum înainte acest lucru nu trebuie să vi-l mai iertați. Și dacă totuși vi se mai întâmplă să nu dați vina decât pe dumneavoastră și bătându-vă în piept să spuneți: ”Mea culpa, mea maxima culpa!” ” ”
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu