Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

joi, 24 ianuarie 2019

CUM REZOLVI CONFLICTELE CU PARTENERUL TĂU DE CUPLU? - Ultimul episod

Mesajul zilei de azi, 24.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”ATPaza natri-potasică nu numai că foloseşte o grămadă de energie dar şi creează energie, la fel ca şi bateriile cumpărate de la magazin care asigură energie pentru jucăriile copiilor (cel puţin, până ce aceştia le consumă). De fapt, activitatea producătoare de energie a ATPazei natripotasice este mult mai bună decât bateriile cumpărate pentru că ea transformă celula într-o baterie biologică, ce se reîncarcă în permanenţă.”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

În episodul anterior scriam că atunci când cel puțin unul dintre parteneri intră în relația de cuplu cu cel puțin un interes din lista celor amintite, atunci viața lor de cuplu va fi o viață cu conflicte. Și toate conflictele vor avea un punct comun.

Acum, este important să știi, cititorule-Omule Bun, că în relația de cuplu în care amândoi s eiubesc numărul conflictelor este zero și va fi zero mereu. Cum se explică asta? Foarte bine: iubirea îi duce în starea de calm, liniște și pace continuă. Ori în această stare fiind, cine are chef de scandal doar așa, de amorul scandalului? Hai să te luăm pe tine, de exemplu: tu când ești liniștit, ai chef de scandal așa, din senin?

Buuuu...n, deci conflictul apare doar în relațiile de cuplu bazate pe alte interese decât iubirea reciprocă. În această situație fiecare dintre cei doi parteneri are doar două soluții de rezolvare a conflictelor dintre ei:
1. iese din relație;
2. se calmează pentru tot restul vieții, se liniștește și îl așteaptă și pe celălalt să se liniștească.

Observație: când unul dintre parteneri intră în relație fără să iubească relația este compromisă de la început pentru că îi va fi imposibil să îl iubească în viitor!


De aceea este foarte important cu ce intenții pornesc oamenii relațiile de cuplu, în special, și relațiile de colaborare, în general!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care acordă o atenție deosebită modului în care s ecomportă cu ceilalți oameni!

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum să îți evaluezi relația de cuplu

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.


Gabriel Katona

0753 639038


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”O voi face proiectând vinovăția asupra ta și văzând în tine pata de întuneric. Viziunea finală a Cursului vine tocmai în ultima pagină a textului, unde se spune că ”nu mai rămâne nici o singură pată de întuneric să ascundă fața lui Cristos de cineva”. Atunci se va spulbera tot întunericul vinovăției din noi. Atunci vom vedea fața lui Cristos care - în paranteză fie spus - nu e fața lui Isus. Fața lui Cristos e fața inocenței pe care o vom vedea în fiecare om din lume. 
În momentul respectiv am dobândit viziunea lui Cristos. La ea se referă Cursul când vorbește de lumea reală care e ținta finașă îmnainte de Cer.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Dacă în cursul zilei sau noaptea simți o durere fizică sau morală să-ți afirmi singur că întrucât depinde de conștiința, de gândul dumitale, n-ai să-i adaugi nimic, ba încă o faci să dispară. După ce ai luat această atitudine mentală să te izolezi, pe cât posibil, să închizi ochii și tot trecându-ți mâna pe frunte, dacă e vorba de ceva moral, sau pe partea dureroasă, dacă este fizic, să repeți cât de repede din buze încet dar să te auzi, aceste cuvinte: ”Trece, trece, trebuie să treacă, ... etc”. Cu puțină deprindere și încredere oarbă sau adânc înțelegătoare ajungi să facio să dispară durerea în 20-25 de secunde. Reîncepi ori de câte ori simți nevoia.” ”
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu