Blogul s-a mutat pe www.topcoaching.ro

sâmbătă, 12 ianuarie 2019

CUM REZOLVI UN CONFLICT CU ȘEFUL LA SERVICIU? - Episodul 1

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 12.01.2019





Explicație - pentru cel/cea care citește prima dată

Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.

Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”

Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele. 

Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă: 

1. ”Biologia credinței” - autor Bruce Lipton - este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” - autor Kenneth Wapnick - aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” - autor Emile Coue - este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.

Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic. 

Dar să revenim la treabă! Deci,


Gândul pozitiv al zilei

”„Antenele" receptorilor mai pot citi şi câmpuri de energie vibraţională, cum ar fi lumina, sunetul şi frecvenţele radio. Antenele de pe aceşti receptori „de energie" vibrează ca nişte diapazoane. Dacă o vibraţie energetică din mediu rezonează cu antena unui receptor, aceasta va altera sarcina electromagnetică a proteinei, făcând receptorul să-şi schimbe forma [Tsong 1989]”
Bruce Lipton - ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Ceea ce vei citi în continuare, Omule Bun, se aplică în toate cazurile, indiferent de tipul șefului tău, natura conflictului dintre tine și șeful tău, motivele care v-au adus la conflict. Există două tipuri de șefi:
1. șeful cu care poți ”vorbi” - te ascultă, ține cont de ceea ce zici, pentru el contează părerea ta;
2. șeful care te privește ”de sus” - pentru el tu contezi prea puțin.
Diferența între reacțiile celor două tipuri de șefi la soluțiile pe care ți le prezint mai jos este perioada de timp. Șeful de tip 1 va răspunde mult mai rapid și mai pozitiv la soluțiile de mai jos decât șeful de tip 2. Sunt cazuri în care timpul de răspuns al șefului de tip 2 la soluțiile de mai jos poate dura peste 1 an. Ideea este ca tu să decizi cât timp ești dispus să acorzi șefului de tip 2 ca să răspundă pozitiv soluțiilor de mai jos.

Conflictul se naște atunci când ambele persoane se gândesc la opoziție. Deci, prima condiție de rezolvare a conflictului cu șeful tău este să te gândești că vrei să ajungi la aceeași concluzie cu șeful tău, la același rezultat. Evită să te opui, deschide-te spre soluție. Concentrează-te spre soluția comună în loc să te concentrezi spre a te opune, spre a îi rezista lui!

Va urma...


Pentru detalii despre cum să acționezi eficient în cadrul unui conflict cu șeful tău

sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.

www.topcoaching.ro

Gabriel Katona

0753 639038


Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor discuta cu șefii lor de pe poziții comune, de a găsi soluții convenabile ambelor părți.

Așa să fie!
Acum!


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi...

”În ochii Spiritului Sfânt fiecare atac e un strigăt după ajutor, un strigăt după iubire, întrucât persoana respectivă nu ar fi atacat dacă s-ar fi simțit iubită. Atacul e o expresie a faptului că nu se simte iubită, fiind prin urmare un strigăt după iubire care spune: ”Te rog, arată-mi că greșesc, că există într-adevăr un Dumnezeu care mă iubește, că sunt fiul Lui și nu fiul eului”. Dacă stau aici cu mintea corectă iată ce voi auzi în atac: un strigăt după iubire.”
Kenneth Wapnick - ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

” ”Cu dumneata experiențele premergătoare au reușit foarte bine. Dacă totuși nu poți dormi este pentru că faci eforturi. Ar fi destul să îți spui: ”Adorm, îmi vine somnul, adorm...” monoton, ca un zumzet de albină. Dacă procedeul nu-ți reușește este sigur că îl întrebuințezi incorect.” ”
Emile Coue - ”Autosugestia”


Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.


Ce poți face mai departe?


1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.


2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!

Gabriel Katona


P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu